Over Suzanne en Agora

Vanuit rust naar balans

Suzanne Bindels

Agora is een plek van samenkomst

“Agora is Grieks voor ‘plek van samenkomst’ en Yoga is Sanskriet voor ‘vereniging’. Het staat voor de samenkomst van yoga, meditatie, coaching en creativiteit, verpakt op een toegankelijke en effectieve manier. Een verrijkende zoektocht naar balans en vitaliteit waarin body, mind & soul bij elkaar komen en elkaar versterken.”

Na de opleiding Maatschappelijke Zorg deed ik een korte studie Creatieve Therapie. Daarna volgde ik de Hatha yogadocent-opleiding bij Yogapoint en diverse bijscholingen, waaronder Yin. Sinds 2014 geef ik onder andere yoga en workshops aan allerlei doelgroepen en leeftijden.

In 2017 ontstond Agora Yoga vanuit de wens om anderen te ondersteunen in het (her)vinden van zichzelf. De opleiding HBO Stress Coach is hierin een mooie aanvulling om mensen in deze bijzondere tijden nog diepgaander te kunnen begeleiden. Sinds 2022 ben ik bij Zorgdat medewerker Communicatie & Kwaliteit en draag zo bij aan het welzijnswerk in Harderwijk.

De samenkomst van al deze aspecten (zorg, yoga, creativiteit, coaching) mengen zich tot een effectief en toegankelijk geheel onder de noemer Agora Yoga. Ik vind het telkens weer bijzonder om de ruimte te mogen bieden waar mensen tot zichzelf kunnen komen. Het is in de huidige tijdsgeest zeldzaam dat we ruimte creëren voor onszelf, om te zuchten en gewoon te zijn. Ik kijk graag met je mee naar hoe jij ontspanning, balans en vitaliteit kunt creëren.

yoga harderwijk

Suzanne Bindels
KVK 72006129
BTW NL002205998B51
06-50 29 60 44
info@agorayoga.nl

7 + 5 =